Search

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

GRIMM Heavy New Year : KomaH

6 January 2017 @ 20:00 - 05:00

Free

GRIMM Gent presents: the almighty Komah !!

21u30: Komah – Modern Metal
http://www.komah.net/

22u30: Afterparty met Mein Herz Bernd

Gratis inkom! – Free entrance!

 


“De Belgische groep Komah onderscheidt zich door hun moderne metal dat tegelijkertijd agressief en krachtig is en trouw blijft aan hun groovy oorsprong. Hun debuutalbum Straight Line, uitgebracht in 2009, verschaffe hen de toegang tot de grootste Belgische festivals in 2010. De groep heeft een drukke agenda, ze beginnen aan een Europese tournee en dit in het gezelschap van een reus in deze wereld die niet u zeker niet onbekend in de oren zal klinken namelijk: Pro-Pain.”

“Autumn 2012, verhoogt Komah het tempo door het uitbrengen van het album Between Vice and Virtue dat opgenomen en gemixd door Charles Deschutter @ Rec n’ Roll Studio.”

“De groove is steeds aanwezig, hun compositiens veroveren meteen het audiophylische publiek die ook dan het meest kritische publiek zijn. Voeg daaraan de steun toe van Gary Meskyl en Adam Phillips – respectievelijk zanger en gitarist van Pro-Pain – op het album toe, en je krijgt een explosieve cocktail van metal. Het is duidelijk of u het op uw HiFi-keten, i-Pod of in een concertzaal hoort, aan de kracht en de chirurgische precisie van Komah word je verslaafd. “


 

Be there & vergeet niet je lidkaart te kopen!
Je kan deze verkrijgen bij de GRIMM Crew (voor slechts €5 !).

Zoals altijd zijn er voor onze GRIMM-leden goedkope drankkaarten verkrijgbaar: €8.50 voor 5 pintjes/frisdrank en 2 vakjes (€3.40) voor de zwaardere bieren.

Check hier welke verdere voordelen deze lidkaart je allemaal biedt.

Details

Date:
6 January 2017
Time:
20:00 - 05:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Organiser

GRIMM
Email:
info@grimmgent.com
Website:
www.grimmgent.com

Venue

Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
Gent, Oost-Vlaanderen 9000
+ Google Map
Website:
www.kinkystar.com