Search

Grimm For Life (De Warmste Week)

Elk jaar organiseert Studio Brussel vlak voor kerstmis De Warmste Week om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Dit jaar besloten we met Grimm om ook ons steentje bij te dragen.

We kozen ervoor om geld in te zamelen voor Inter, een organisatie die openbare plaatsen en evenementen toegankelijk wil maken voor iedereen. Hiervoor hebben we twee avonden in ons eigen jeugdhuis Asgaard verschillende acties gedaan. Vrijdag 22 december kwamen Turbowarrior Of Steel en Primal Creation optreden, waarbij iedereen voor en tussen de optredens door hun favoriete metalplaatjes konden aanvragen voor €1. Na de optredens konden de liefhebbers hun verborgen talenten laten uitblinken op onze metalkaraoke aan dezelfde prijs. Ook konden de mensen de hele avond naar hartelust jenevers drinken, want ook de opbrengst daarvan ging integraal naar Inter. Zaterdag gingen onze acties gewoon door voor de mensen die een rustige avond in het jeugdhuis wouden spenderen.

Zondag 24 december zijn we met 6 vertegenwoordigers naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke getrokken om de opbrengst van ons weekend binnen te brengen bij Studio Brussel. Bekijk ons actiefilmpje hieronder:

We hebben maar liefst €200 ingezameld voor Inter, hiervoor willen we iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen.