Bloodrocuted – Disaster Strikes Back

/ / By :

Door veel liefhebbers worden ze als de toekomst van de Belgische Thrash scene naar voren gebracht, en dankzij hun eerste album en een sterke live performance kunnen we met GRIMM niet anders dan de positivo’s gelijk geven. Net zoals de nieuwe release was het optreden sterk en kregen we er veel goesting van.

Eigenlijk zou de CD pas op de Europa-tour verkocht worden, maar omdat ons event zo drukbevolkt was is Bloodrocuted op 6 februari bij ons in de Kinky Star al begonnen met de verkoop. Na een strak optreden krijgen we de nieuwe CD in handen van deze jonge Thrashmetal band en het moet gezegd: kwieke gasten zijn die mannen van Bloodrocuted wel.

De kern van deze band: een mix van snelle rifs en melodieuze stukken die de haren op nek laten rechtstaan en je aan het headbangen zetten tijdens het genieten van een frisse pint.

Het eerste wat we zien aan de nieuwe CD is natuurlijk het geniale artwork (door Mario E. Lopez M.), waar ook al veel over gesproken wordt. We krijgen ook van de band te horen dat ook in de artwork deze nieuwe CD een opvolging is op de vorige. Als we het goed begrepen hebben is het idee dat het ‘gedoemde’ personage van de eerste CD terug achtervolgd wordt door de gevleugelde demonen waaraan hij is ontsnapt – disaster strikes back. Wij zijn alvast fan en denken dat Bloodrocuted met dit artwork heel sterk overkomt en zo tussen de trashgiganten zou kunnen pronken.

En dan zijn we nog nieteens begonnen met luisteren. Onze drie favoriete nummers van deze cd zijn er die op elke playlist van je Ipad, Itunes, pc, gsm of ordinaire walkman horen te staan. Je zult er geen spijt van hebben. Je kunt het zelfs luisteren als ideale muziek voor je work-out in de fitness! Wij raden een combinatie met de app Zombies, Run! aan en de kilo’s zullen eraf vliegen!

Revolution of the enslaved is lekkere schijf vol afwisseling, een mooie mix tussen melodie en verscheurende riffs.
Mors Indecepta: de fans van de serie Spartacus zullen smullen van dit nummer. De ideale soundtrack om deze aflevering mee te bekijken. Het is alsof ze voor elkaar gemaakt zijn!

Release: februari 2015
Label: Punishment 18 Records
Tracklist:
01. 71:52 Leikeze (00:39)
02. Revolution of the Enslaved (04:10)
03. Burning The West (04:44)
04. Consumer Of Death (04:17)
05. The Sickened Mind (03:13)
06. Human/Beast (03:47)
07. Soulclaimer (03:19)
08. Mors Indecepta (04:17)
09. Disaster Strikes Back (05:05)
Bonus track:
10. Rise Ov Evil (03:22)