Turbowarrior Of Steel – Full Throttle Turbothrash

/ / By :

“What you see is what you get
Pussy’s drippin’, soaking’ wet
Tsunami in my fukkin’ bed
Salami in your sukkin’ head
Squirt alert squit alert!”
– 05. Squirt Alert

Van een portie vloeibaar goud, lichamelijke zenuwprikkeling en black-outs gesproken..! Wij presenteren u: Full Throttle Turbothrash. Het album gaat over drank, seks en de typische stoten die mensen meemaken met hun zatte kloten. De ervaring met de Westhoekse (Ieperse) thrash-combo-mannen op café en bijhorende conversaties bevestigt dit alleen maar! De kleurrijke cover met de geanimeerde bandleden, ‘zwins’ en ‘ajoins’ spreken aan om de muziek op te zetten.

De nummers zijn een voor een van stevige aard, voor hun ‘nummertjes’ kan ik natuurlijk niet spreken! Om sinds 2012 actief te zijn met Turbowarrior Of Steel, hebben de mannen een album neergezet waar men mee kan op zingen, moshen, zuipen… Het is duidelijk dat de mannen plezier hebben in dit album en dit willen overbrengen naar het publiek. Daar komen de extra voetjes op het plafond van de Kinky Star! Even serieus: de nummers bevatten een aanstekelijk ritme, onreine tekstinhoud en een leuke verhouding of afstemming der instrumenten. Het is een plezier om te luisteren alsook moeilijk om te blijven stilstaan, wat nog blijken zal eenmaal het album door jullie beluisterd wordt.

Laten we hopen voor de mannen dat ze in turbotempo mogen groeien, veel mosh’kes mogen teweeg brengen en de economie der handel mogen stimuleren!

“Trashin’ in the moshpit
Where’s the key of my car?

I think you fukkin’ lost it!”
– 01. F.T.T.T.

PS: Feesten met de beesten mag hier behoorlijk letterlijk genomen worden maar shht!

De mannen zijn aan te horen op 22/04 in café Ammeloeha (Bree), 23/04 in café Vooruit (Poperinge), 14/05 op Dixie Fest (Lier) – tussenin op UK en FR toer – en 05/06 in café De Verlichte Geest (Roeselare).

Release date: maart 2016
Label: Independent
Tracklist:
01. F.T.T.T.
02. Keep Trashin’!
03. Crabwalk
04. Toxic Waste
05. Squirt Alert
06. One Eyed Stan
07. Cruizin’ For A Boozin’
08. Barfight!