Line-up van Tongeren Metal Fest 2016 is compleet

Op twee april komt de derde editie van Tongeren Metal Fest, maar vandaag is de line-up helemaal af. Het persberichte luidde:

Met de toevoeging van Moonspell en Your Highness is de line-up voor Tongeren Metal Fest 2016 compleet. Eerder werden al Destroyer 666, Bölzer, Trepaneringsritualen en Bathsheba aangekondigd voor de derde editie van het Tongerse festival, dat plaatsvindt op zaterdag 2 april 2016 in cultuurcentrum de VELINX.

Het Portugese Moonspell – de terechte headliner van het festival – staat exclusief in de VELINX met een speciale ‘best-of’ setlist. Alle klassiekers zullen de revue passeren: van ‘Opium’ tot ‘Night Eternal’ en ‘Full Moon Madness’. De wereldwijd geprezen groep draait al sinds 1992 mee en scoorde een platendeal bij het gerenommeerde Napalm Records – het label van o.a. W.A.S.P. en Cavalera Conspiracy. Hun laatste optreden in België was volledig uitverkocht, dus wees er zeker snel bij!

Ook de Antwerpse stoner-revelatie Your Highness bevestigde vandaag hun komst naar Tongeren. Deze jonge en energieke heren brachten vorig jaar de veelgeprezen plaat ‘City in Ruins’ uit en deelden reeds het podium met artiesten als Corrosion of Conformity, The Sword en Karma To Burn. Om het met de woorden van muziekjournalist Bart Steenhaut te zeggen: “Qua wake up call kon Your Highness tellen. Bericht aan het thuisfront: metal is springlevend in België!”

Tickets kunnen vanaf nu aangekocht worden via www.tongerenmetalfest.be of www.develinx.be en kosten slechts €18 in voorverkoop.

Als je erbij wilt zijn, check dan voor verdere informatie ook de facebookpagina en website van Tongeren Metal Fest.