Preview Metal Babes 2

/ By :

Op vrijdag 5 augustus 2016 vind in het Limburgse Maasmechelen het event “Metal babes 2” plaats. Zoals de titel het al doet uitschijnen, verschijnen enkel bands met zangeressen op het podium.
Met andere woorden: voor liefhebbers van female fronted bands the place to be.

De spits wordt afgebeten door de Franse hard rock/heavy metal band Silverstage. Gevolgd door de Zelzaatse gothic metal band met een progressive touch Circle Unbroken. Zangeres Marieke Bresseleers, bekend als de headbanging girl in de Graspop Metal Meeting aftermovie, is natuurlijk present.

Daarna mag de Brusselse electro/industrial metalband Skeptical Minds met zangeres Karolina Pacan het podium op. De volgende op het podium is de Nederlandse thrash metal band X-Tinxion. Een heel interessante band die in 2011 de NL Wacken Battle hebben gewonnen.

Next up zijn enkele grote namen in het muziekwereldje. Eerst de behoorlijk gekende Duitse rock/gothic/folk metal band Lyriel. Co-headliner is het Nederlanse Alarion, een melodic/symphonic/intense rock & metal band. Headliner van het event is het Finse Battle Beast dat telkens weer een heavy metal optreden van de bovenste plak levert!

10624872_707537539326974_6440115632758119795_n

Daarnaast wordt diezelfde avond de nieuwe zangeres van Nightqueen voorgesteld.

posterMetalBabesII

 

GRIMM Gent kijkt er alvast naar uit! Hope to see you there!